| · Portal |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
| Welcome to RPG Lithuania. We hope you enjoy your visit. You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free. Join our community! If you're already a member please log in to your account to access all of our features: |
| Pages: (4) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| Dobe®manN |
Posted: Feb 2 2008, 00:58
|
![]() Group: Members Posts: 2,156 Member No.: 8 Joined: 20-November 05 |
Na va mano draugelis jau 100+ lvl, tai sako geras zaidimas, ateik ir tu dobi, na ka paziurejau game, turejau kadaise blader 19 level , bet tai dabar atejas i zaidima nusprendziau kelt Knighta su dideliu gynklu , nepamenu kaip ans ten vadinas
-------------------- No mercy for the Cheaters, No pity for the Hackers, No tears for the Whinners.
|
| Damkus |
Posted: Feb 2 2008, 10:47
|
![]() Group: Members Posts: 1,190 Member No.: 575 Joined: 13-May 06 |
cabal?
-------------------- Snarglyn GMs fukin leev big cox.
| BambO |
Posted: Feb 2 2008, 11:23
|
![]() Group: Members Posts: 168 Member No.: 929 Joined: 23-November 06 |
as losiu mercury serve 127 lvl fs,uzkeliau 1 max skill ir laukiu daba kol ides completer skill vel pratesiu losima nes nera prasmes daba
-------------------- |
| wizy |
Posted: Feb 2 2008, 13:52
|
![]() Group: Members Posts: 2,809 Member No.: 39 Joined: 21-November 05 |
man tai labai greit pabodo tas grindinimas, vienodi qestai ir panasei ...
-------------------- |
| Dobe®manN |
Posted: Feb 3 2008, 16:09
|
neturiu isvis ka zaidzia, tai ir zaidziu
-------------------- No mercy for the Cheaters, No pity for the Hackers, No tears for the Whinners.
|
| mp5 |
Posted: Feb 3 2008, 17:20
|
||
|
Unregistered |
Dob, o kam tau tokius sh kaip cabal lost, jei pas tave laptopas isveza Crysis berods kaip minejai vienoj temoj? Dabar i tema: As sita losiau cabala, pas supperi acc, jis nelosia lygtajs, tai galit jo prasyt acc, gal atiduos. Buvau geram guilde, kur 2 gmai losia ir 1 patarejas. Ten nu na buvo guildas, tikekimes neismete, bent jau su guild savininke turejom gera bendra kalba. Buvo net paskyrus guild assistant. Tai va, jei kam reiks acc tai prasykit supperio. bet kaip wizy sake tai ziauriai nuobodus geimas. Ispradziu visi losem, nu visas forumas, visiem patiko, paskui po viena atkritinejom. Ir issilakstem kas kur... Nes booring pasidare. |
||
|
|
| wizy |
Posted: Feb 3 2008, 18:22
|
![]() Group: Members Posts: 2,809 Member No.: 39 Joined: 21-November 05 |
dob gereu patariu lost perfect world ar RF kai paleis
-------------------- |
| BambO |
Posted: Feb 3 2008, 18:24
|
![]() Group: Members Posts: 168 Member No.: 929 Joined: 23-November 06 |
nuobodu yra skill kelt bent jau man iki trans o vat paskui tai kitas reikalas...
-------------------- |
| supperis |
Posted: Feb 3 2008, 19:40
|
![]() Group: Members Posts: 1,157 Member No.: 535 Joined: 24-April 06 |
mp5 nzn man pass netiko tai ir palikau
-------------------- Nebijok tamsos, bijok to kas joje slepiasi
Atsibusti anksti - tai dar nereiškia, kad su gaidžiais! ![]() Skype nick: superis-san |
| mp5 |
Posted: Feb 3 2008, 19:42
|
|
Unregistered |
Vsio, acc prisiminiau.
Hi FreyK, you last logged in on the 3 July 2007 22:52:37 Nice, 2007 July 3... Kam reikia acc sakykit, kadangi sendien geros nuotaikos, tai atiduosiu. Aisku atiduodu tam, kas ruosiasi lost, arba kas jau losia. Bet be prikolu! This post has been edited by mp5 on Feb 3 2008, 19:50 |
|
|
| Dobe®manN |
Posted: Feb 4 2008, 18:38
|
||
na gal , tai as isvis nezinau kur savo laika praleidziu, pavizdziuj dabar 2moons pardaviau savo hunteri, tada azure knight dar turiu, abu jau norm lvl pagal 2moons, vienas 54 kitas 68 atrodo jau... tai kad buvo sunku pasakyt ate, kai tiek daug laiko praleidau prie jo,,, dabar cabal, pazaidziau pora dienu ir man visai patiko esu jau 28 lvl, padariau beweik visus quest, ir pradesiu kelt tikriausei skill exp, bet vis dar abejoju Del Crysis : jeigu zaidimo grafika yra geresne , tai nereiskia kad ir pats zaidimas bus geresnis, as pazaidziau crysis iki tos vietos kur atsirado ateivei, po ju visas zaidimas pasirode toks NESAMONINGAS kad daugiau prie crysis as grisht tikrai nenoriu -------------------- No mercy for the Cheaters, No pity for the Hackers, No tears for the Whinners.
|
||
| sk1n |
Posted: Feb 4 2008, 20:16
|
![]() Group: Members Posts: 671 Member No.: 559 Joined: 4-May 06 |
neparmirskit - game svarbiausia rankas. neskirkit per daug demesio level. pvz mano blader 63 bet gmaster. taigi patikekit daug lengviau pasidaro.
|
| Dobe®manN |
Posted: Feb 7 2008, 12:29
|
as tai knighta keliu, kai rasiu itemus su skill exp, tada kelsiu ilgai ir nuobodziai skill exp, kaip weapon taip ir magic
|
| sk1n |
Posted: Feb 7 2008, 14:52
|
![]() Group: Members Posts: 671 Member No.: 559 Joined: 4-May 06 |
1 - nera knight, 2 - negalima rast adept itemu, 3 - jie tik iscraftinami, 4 - losk jupiteri ten gal kazka dar galesi pasiekt.
|
| Dobe®manN |
Posted: Feb 7 2008, 17:57
|
na neesu profas, ir neesu zinovas, tai ka pamaciau pas drauga, tai ir pasakoju, jis magas su kashkokeis sarvais, tai sake kad su jais daugiau skill exp duoda.. na tai ir as pasakiau mazdaug savo kaimietisku bazaru, kas kame
|
Pages: (4) [1] 2 3 ... Last » |
![]() ![]() ![]() |